Реставрація ванн в Тернополі

Реставрація ванн Тернопіль тепер стала ще якіснішою та доступнішою! Ще кілька років тому нашим майбутнім замовникам було важко зробити вибір – купити нову ванну, чи відреставрувати стару. Нова ванна – задоволення не з дешевих, а нова ванна з якісного акрилу високого класу ще дорожча. Напевне, саму тому більшість людей з захватом обрали альтернативу дорогому придбанню – реставрацію ванни.

На ринку послуг, де розмаїття пропозицій просто зашкалює, дуже важко обрати і якість і доступність водночас. Ми неодноразово чули розповіді наших клієнтів, які вже попадалися на гачок тих, хто намагався в першу чергу збагатіти, розчарування чекало на них. Жовтуваті, замість білих, ванни, усякі розводи від нанесення емалі, їдкий запах при прийнятті ванни – ось далеко не всі наслідки неправильного вибору.

То як застерегти себе від невдалого вибору і отримати очікуваний і такий жаданий результат. Відповідь проста – звертайтеся до професіоналів! Звертайтеся до нас! Вже багато років ми працюємо заради вашого схвалення. І маємо результат! Ми зупинили свій вибір на найкращому європейському акрилі. Який виробляється не в Німеччині, як запевняють вас нечисті на руку ділки. Справжній якісний і безпечний для життя акрил PlastAll відомий в усьому світі, виробляється виключно у Словенії, на заводі, що працює для бренда Pabrec.D.O.O. Саме на цьому заводі, до речі, ми його і купуємо.

Акрил Пластол

Реставрація ванн Тернопіль ціна – це ще одна радісна новина для вас! Завдяки тому, що ми маємо можливість купувати акрил PlastAll без посередників, з мінімальними витратами на доставку в Україну і тільки оптовими партіями, ми можемо забезпечити вам найнижчі ціни по Україні на найякісніший акрил. Якщо ви знайдете дешевше акрил PlastAll будьте впевнені, що ви на гачку у шахраїв! Як запаморочливо високі, так і занадто низькі ціни на послуги реставрації ванни повинні вас насторожити. Ми змогли звести наші ціни до мінімальних, не втративши якості (в цьому ви можете переконатись, проглянувши відгуки на нашому сайті).

Послуга Ціна
Реставрація ванни розміром 1,7 м. від 1600 грн
Реставрація ванни розміром 1,5 м. від 1700 грн
Реставрація ванни розміром 1,7 м. від 1800 грн
Реставрація душових піддонів і акрилових ванн Договірна

* - Ціна актуальна на 01.02.2017. Ціну уточнюйте по телефону.

Замовити реставрацію ванн в Тернополі, Чорткові, Бережанах, Кременці та інших містах області можна на сайті або по телефону.

☎ +380 (66) 551-42-62, ☎ +380 (98) 15-15-216

Сьогодні ми радо пропонуємо вам такі послуги: емалювання ванни рідким акрилом PlastAll та наливна акрилова ванна (ця послуга також виконується акрилом PlastAll). Ці дві послуги досить різні по техніці виконання і довговічності покриття, але і створені вони для різних потреб.

Відновлення ванни акилом

Емалювання ванни рідким акрилом виконується, коли потрібно оновити ванну на термін до одного року (фактично покриття тримається набагато довше). Це прийнятно для випадків, коли ви плануєте замінити ванну душовою кабіною, або орендуєте житло, а ванна в занедбаному стані. Ціна такої послуги теж мінімальна, вона коливається в межах 900 грн (все залежить від розмірів ванни). Ні демонтування, ні підготовки ванни до обробки з вашої сторони не потребується. Ми все зробимо самі у вас вдома!

А ось акрилова ванна наливна – це послуга, яка повністю перетворить вашу ванну, вона нічим не буде відрізнятися від нової! Ціна такої послуги теж залежить від розмірів ванни і буде коштувати вам від 1500 грн. Багато це чи мало, вирішувати вам. Тільки візьміть до уваги, що нова ванна з якісного акрилу коштує від 7000 гривень, а ми пропонуємо вам не тільки зекономити з нами, а й отримати гарантію – 5 років на акрилову поверхню PlastAll. У кожному разі в своїй ванні ви побачите прекрасний результат!

Реставрація ванн Тернопіль фото. Ми з гордістю можемо заявити, що вже давно лідируємо на ринку послуг з реставрації акрилових ванн, і понад 3000 робіт по Тернополю та Україні – яскраве тому підтвердження.

Наливна ванна акрилом

Наливна ванна Тернопіль на даний час має найбільший попит серед послуг реставрації ванн. І це зрозуміло – високоякісний акрил PlastAll зі старої акрилової, чавунної або сталевої ванни здатен зробити справжню акрилову окрасу вашої оселі. Безпечний для життя матеріал не тільки приємний на дотик, але й досить міцний.

Готова поверхня не потребує особливих умов при експлуатації та догляді. Внутрішня поверхня тримає свій колір роками. І це стосується не тільки білого, будь-яку вашу кольорову фантазію ми виконаємо в мінімальні строки! Ми з упевненістю надаємо гарантію на внутрішню поверхню для ванни з акрилу PlastAll, бо знаємо, експлуатаційний термін користування такої поверхні перевищує 10-15 років! І в будь-який момент ви можете знов поновити поверхню (наприклад, змінити колір у ванні).

Відновлення ванн рідким акрилом в:

  • Тернополі
  • Чорткові
  • Бережанах
  • Кременці

Завітайте на наш сайт http://remontuk.com/. Дзвоніть нам! Ми уважно вислухаємо та відповімо на всі запитання! Чекаємо саме на вас і вашу ванну!