Реставрація ванн в Луцьку

З самого початку своєї роботи ми вирішили, що першочергово, це якість і доступність наших послуг і не помилилися. Ми також маємо близьких, за здоров’я і життя яких дуже піклуємося. Приймаючи ванну, навіть через багато-багато років після реставрації, ви будете задоволені своїм вибором. Саме тому для своєї роботи ми обрали акрил PlastAll.

Наливний акрил для реставрації ванн

Акрил PlastAll – це новітнє досягнення бренду Pabrec.D.O.O. Це матеріал для оновлення ванни, що тримається 15 і більше років без додаткового поновлення. Він не змінює кольору і абсолютно безпечний. Акрил PlastAll – це справжній європейськи акрил, що виготовляється на заводі в Тольятті за сучасними технологіями без домішок отруйних розчинників.

Ремонт ванны стакрилом

Відтепер відновлення емалі за невеликі гроші дозволяє відновити ванну на кілька років. Акрил PlastAll приховає усі недоліки старої ванни на орендованій квартирі чи в гуртожитку і зробить її колір білосніжним. Бажаєте результат на 15 років? Так, це можливо! Послуга наливна ванна Луцьк це доводить!

Реставрація ванни, ціна, фото

Ми самі без посередників купуємо акрил PlastAll на заводі тільки оптовими партіями. Саме тому реставрація ванн Луцьк коштуватиме від 1600. Нас дуже тішить, коли за рекомендаціями наших клієнтів до нас звертаються їхні сусіди та родичі. Для нас це головний показник, ми найкращі, бо чесні з вами.

Послуга Ціна
Реставрація ванни розміром 1,7 м. від 1600 грн
Реставрація ванни розміром 1,5 м. від 1700 грн
Реставрація ванни розміром 1,7 м. від 1800 грн
Реставрація душових піддонів і акрилових ванн Договірна

* - Ціна актуальна на 01.02.2017. Ціну уточнюйте по телефону.

☎ +38 095-41-67-444, ☎ +38 (073) 000-92-21

Реставрація ванн Луцьк фото. Відреставровані ванни по всій Україні – це найкращий аргумент, що доводить, наші послуги – найдоступніші за показниками якість-ціна. На жаль, наші фотозвіти показують тільки фото ванн до та після, а якби ж ви бачили обличчя наших замовників, коли вони бачили свою гарнесеньку ванну! Задоволення від новенької ванни можете отримати і ви.

Ремонт ванны стакрилом

Наливна ванна Луцьк – це послуга, яку замовляють для своєї ванни один раз на 12-15 років. І не варто хвилюватися, якщо зараз ваша ванна не акрилова, а сталева чи чавунна. Будь-яка ванна може стати справжньою акриловою ванною за доступною ціною. Ми впевнені, що ви забудете про те, що колись покриття вашої ванни було не білим. Так, ви правильно здогадалися – з послугою наливна ванна Луцьк ваша ванна може стати новою.

Звертайтеся до нас, ми робимо кожну ванну ексклюзивною! Акрил PlastAll з нашими майстрами своєї справи подарують вашій ванні гладеньку блискучу внутрішню поверхню, приємну на дотик та ідеальну на вигляд.

Ми впевнені у якості акрилу PlastAll та в професіоналізмі своїх працівників. А якщо, раптом, українцям стане доступним ще кращий і дешевший акрил, ми будемо першими, хто повідомить вас про це! Бо ми за порядність, доступність та безпеку!

Замовити реставрацію ванн в Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Володимирі-Волинському можна по телефону або на сайті https://bathtime.com.ua.

☎ +38 095-41-67-444, ☎ +38 (073) 000-92-21
>