Реставрація ванн стакрилом у Львові

Реставрація ванн стакрилом у Львові виконується нашими майстрами за три години. Для того, щоб зробити замовлення, треба знати розмір ванни. Акрил Стакрил продається для ванн довжиною 1.2, 1.5, 1.7 метра, відповідно ціна комплекту різна. Для того, щоб подивитись фото ванн до і після реставрації рідким акрилом перейдіть за посиланням акрилова наливна ванна.

Стакрил Еколор – це наливний акриловий матеріал, що наноситься на поверхню ванни наливним методом. Реставрація ванн стакрилом перетворить стару ванну із пошкодженням емалі на нову. Різницю можна побачити одразу після нанесення акрилу. При правильній підготовці ванни до реставрації, нове акрилове покриття ванни служитиме 10-15 років.

Чому важливо правильно підготувати ванну до ремонту? Неточне виконання інструкції вплине на зчеплення акрилу з поверхнею сантехніки. Недомита або недосушена ділянка ванни стане причиною не застигання акрилу або відлущення від поверхні.

Ремонт ванны стакрилом

Технологія реставрації ванн акрилом

Реставрація ванн стакрилом у Львові робиться тільки оригінальним матеріалом. При замовленні послуги реставрації ванн майстер привезе матеріал із собою. Стакрил для ванної можна купити у нас та зробити реставрацію ванни своїми руками. В такому випадку ремонт ванни арилом обійдеться дешевше.

Замовити реставрацію ванн у Львові, Дрогобичі, Трускавці, Моршині можна на сайті https://plastall.lviv.ua.

☎ +38 (099) 18-60-742, ☎ +38 (067) 101-83-36

Зазвичай підготовка ванни займає біля години часу. Сюди входить чистка із застосуванням води, соди та водостійкого наждачного паперу. Мити ванну треба в два етапи до повного знежирення та усунення бруду з поверхні та пор емалі. Також потрібно зняти злив та перелив, після чого приступати до сушки феном. Ванну потрібно не тільки висушити, а й добре прогріти кожен сантиметр, непрогріта поверхня стане причиною того, що Стакрил може текти хвилями.

Акрил Стакрил змішується із затверджувачем вручну або дрилем. Тепер можна приступати до заливки ванни акрилом. Акрил сохнутиме біля двох днів, після чого новою ванною з акриловою поверхнею можна користуватись. Особливого догляду акрилова поверхня не потребує, достатньо один раз в тиждень чистити її содою.

Акрил Стакрил